O nama

Kada želite da spojite naizgled nespojive stvari, biće onih koji će odmahnuti rukom i reći vam: “Ma daj, to je nemoguće”. Verujemo da znate da je nemoguće samo ako neko u to veruje, a mi verujemo da je moguće spajanje zdravog i kvalitetnog, lepog i korisnog, tradicionalnog i modernog. Da je to uvek dobar miks koji pruža najbolje od svega i pravi razliku sa kojom ste uvek na dobitku.

 

Tako je i nastao naš brend Chik kozmetika, spajanjem starih znanja o zdravim sastojcima iz prirode i modernih o prirodnoj nezi kože.

 

Nakon više meseci pažljivog i brižljivog planiranja, razradom ideje o kozmentičkom brendu koji ima potpuno novi koncept zdrave nege kože, Chik je nastao baš tako lako i brzo kao što se i zove. Kao kada pucnete prstima i lupite dlanom o dan. U deliću sekunde nešto zatreperi i promeni se…. na dobro.

 

Tako je i sa Chik kozmetikom, jer ona se lako nanosi na kožu koja je super prima i vrlo brzo nakon toga daje rezultate dobrog izgeda.

 

Možda se pitate kako?

 

Pa, to se vidi u blistavom i zdravom izgledu vašeg lica, a složićete se, ta blistavost se ne može sakriti niti je potrebno. Vaše lice i koža treba da budu vaše ogledalo zdravlja i spolja i iznutra, a Chik vam u tome pomaže.

A kako Chik kozmetika čini vašu kožu zdravom i blistavom

 

Postoji mnogo načina da se koža neguje, ali nije svaki od tih načina dobar za vas. Zato je za izradu prave prirodne kozmetike za negu kože pre svega potrebno znanje, ljubav i umeće da bi kozmetički preparati bili delotvorni.

 

A Chik kozmetika je upravo takva, jer je ručno rađena, sačinjena od kvalitetnih sastojaka iz prirode, uzgajanih, ubranih i obrađenih na ekološki i etički način, sa veganskim pristupom zdravlju i primenljiva za svaki tip kože.

 

Kada sve ovo uzmete u obzir, shvatićete da želimo da kada pomislite na zdravu nega kože na prirodan način, pomislite na Chik kozmetiku. E, zato smo svesni da su nam potrebne blagodeti prirode koja je oko nas, jer priroda je tu da nam pomogne u nezi i brizi o zdravlju.

 

Sa njenim najboljim darovima koje nam pruža, uz najvažniji sastojak pod nazivom ljubav, naša prirodna, ručno izrađena kozmetika u sebi ima plodove borovnice,plodovemaline, ulje semenki grožđa i drugih sastojaka sa svojim gotovo magičnim dejstvom na kožu.

 

Chik kozmetika vam pomaže u nezi kože, jer sa našim prirodnim kremama, tonicima i serumima vaša koža biće pre svega negovana, a potom zaštićena, blistava i sjajna, a to nije mala stvar, zar ne?

 

Redovnim korišćenjem, ublažiće vam znake starenja, činiće da vaša koža izgleda jedro i mladalački, pomaćiće vam u regulaciji vlage i pospešiti proizvodnju prirodnog sebuma. Chik na prirodan način zaglađuje vašu kožu lica, učvršćuje je i poboljšava joj barijernu funkciju.

 

Verujemo da ste naše vrednosti i misiju prepoznali u ovim redovima u kojima smo želeli da vam se ukratko predstavimo i da ćete uz našu Chik kozmetikusvoju kožulica prirodnom negom dovesti do željenog rezultata, jer to zaslužujete.